неделя, 28 октомври 2012 г.

Here we go again!




Отдавна не бях публикувал в този блог пост, раличен от поредното издание на 45 оборота в минута. След динамичното лято тук, във Варна (и по-конкретно в плажния бар Cubo), имах нужда от известно време за презареждане на батериите и преосмисляне на някои неща около предаването. Сега, след като всичко вече е презаредено и преосмислено, продължаваме напред. Преди това бих искал да благодаря на всички, които споделиха летните си вторнични вечери с мен върху пясъка на варненския плаж (колкото и двузначно да звучи това) – тези партита бяха пълни с готини моменти и наистина ще ми липсват през идващата зима. Но тя, надявам се, също ще предложи това-онова откъм подобни музикални емоции. Всъщност началото поставихме още на 20 октомври, когато беше първото издание на Музика за душата, или Music for your Soul – месечните соул предавания в рамките на 45оборота в минута, в които заедно със Селектор Стилиян споделяме любовта си към соул музиката. Три часа соул от грамофонни плочи. Магия.

Първото издание на Музика за душата / Music for your Soul (20.10.2012):

Иначе, що се отнася до клубните събития с мое участие, стартът е идната събота (3 ноември) в чисто новия варненски клуб Tsunami. Миленита ще представи нови и стари парчета, а диджей съпортът е от мен. Надявам се това ново място да запълни част от белите полета на варненската клубна карта. Силно се надявам. Всъщност в края на ноември предстои още веднъж да бъда съпорт диджей, този път на Рут и нейната банда. Датата е 30 ноември, петък, а концертът във варненския клуб Vintage 33 е част от турнето на певицата в подкрепа на втория й албум Future Sweet.


С нетърпение и благодарност към Косьо (Блуба Лу) и Досю Амуджев, които ме поканиха, очаквам и пътуването си до София след десетина дни. В две поредни вечери ще представя своите възгледи за готина музика в клубовете Алкохол (пл. Славейков 4) на 8 ноември, четвъртък, и Петното на Роршах (ул. Христо Белчев) на 9 ноември, петък. Ако четете това от столицата, ще се радвам да се видим в едното (в двете?) от тези места.


Това е засега. Подробности около моята персона както винаги ще откриете в този блог, макар че blogspot.com промениха някои настройки, с които не мога (а и нямам желание) да се преборя. Скоро, надявам се, ще мога да публикувам адреса на новия www дом на Добо Мързов. Дотогава – не се напрягайте много и слушайте хубава музика (един от начините е този).

Няма коментари: