понеделник, 4 март 2013 г.

TromBobby - The Nook


Познавате го като бендлидер на фънк машината SouthWick. А може би познавате SouthWick покрай него? Всъщност това няма никакво значение.

По-важното в случая е, че TromBobby извади убийствено парче. "The Nook" ме връща в най-добрите години на D'Angelo, а това не се случва всеки ден (особено ако причината е българско парче). Слушам го вече няколко пъти и всеки следващ път откривам по нещо ново. Аранжиментът и саундът са на световно ниво, извинявайте за клишето (сякаш България не принадлежи на този свят). Всъщност крайно време е да се отърсим от комплексите, че ние сме нещо отделно от тази планета. TromBobby и всички като него са доказателството, че е време да осъзнаем наличието на дяволски талантливи млади хора сред нас, които не се интересуват в коя точка на света се намират, за да правят това, в което са най-добри.

А част от тези талантливи млади хора са отборът на TromBobby в създаването на "The Nook": VoLion (беквокали), Jordy Kalfsvel (Rhodes пиано), Теодор Иванов (барабани), Александър Славчев (китара) и Денис Попстоев (саксофон). Музиката и текстът са на TromBobby (който е основен вокал в парчето, а освен това свири и на тромбон и клавишни), аранжиментът е на TromBobby и VoLion, а смесването и мастерингът са дело на Algoriddim.

Спирам до тук, за да си пусна още веднъж "The Nook".



Добо М.

1 коментар:

Анонимен каза...

просто евала