сряда, 24 февруари 2010 г.

Датите ми в бар "Motion" през март

Здравейте. Подбрах няколко LP-та и 12" за петък - за първи път ще прекрача тънката граница между изцяло 7-инчов сет и такъв с по-големи формати. Ако не знаете какво престои в петък и не ви се четат по-старите постове, ще пускам в бар "Motion" (Варна, ул. "Бдин" 21) фънки винили за благото на всички ни (или поне на тези от нас, които си падат по тази музика). Започвам към 21:00 и ще спра когато си искам. Шегувам се, ще се забавляваме докато имаме сили за това - петъчната вечер е идеална за целта.

Всъщност пиша този пост заради друго. Вече са ясни датите, в които ще пускам в "Motion" през март - 05.03 и 19.03 (и двата дни са петък). Преди събитията ще постна и постери с повече информация.

Ще използвам намалението и за да ви кажа, че този блог не е посветен само на събитията около радио и диджейската ми дейност. Тук също така ще си говорим за събитията във фънк, соул и джаз музиката, както и ще се опитам да споделя с вас част колекцията си от фънки винили - започвам веднага след като се справя с техническите предизвикателства.

Peace & Funk

Няма коментари: