понеделник, 22 февруари 2010 г.

The Rhythm Is Love на живо в арт салона на Радио Варна

Тази събота за първи път предаването ми 45 оборота в минута ще се излъчи на живо от арт салона на Радио Варна. Лейбълът Love & Happiness Music ще представи новия варненски проект The Rhythm Is Love, който включва Стилиян Ангелов и Петер Петерсон. Двамата ще представят селекция от Soul, Funk, Jazz и Disco парчета от бездънните си чанти за плочи (на български record bags звучи малко тъпо). Така или иначе, елате в арт салона на Радио Варна (бул. "Приморски" 22, под ФКЦ) и няма да съжалявате. Входът е 3 лв., а най-важната предпоставка за комфорта на всички ни е фактът, че в залата няма да се пуши - това ще е една малка репетиция за след 10 месеца, когато, живот и здраве, на всички останали публични места в България пушачите също ще трябва да излизат на чист въздух, за да дръпнат по една. Ползата, надявам се, ще е за всички ни.

Началото е в 20:00, а партито ще продължи до 23:00. След това най-удачният вариант е да отскочите до бар Motion, където моят човек Nzymo ще ви отведе на едно пътуване до Африка (с други думи, далеч по-прости, човекът ще пуска як afro-beat за кеф на всички ни).

Все пак не забравяйте и моето парти Thank God, It's Funkday! в петък, също в бар "Motion" - Funk, Soul, Boogaloo и приятни питиета.

Peace & Funk

Няма коментари: